Tietosuojaseloste

 

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja. Henkilötietolaki (523/1999) 10 § Rekisteriseloste ja 24 § Informointi tietojen käsittelystä

Laatimispäivämäärä 21.3.2018

Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, minkälaisia henkilötietoja keräämme palveluidemme käyttäjistä, jäljempänä käyttäjä, verkkosivustomme kautta, sekä mihin tarkoituksiin tietoja käytämme. Käyttämällä palveluitamme käyttäjä hyväksyy tietojen käsittelyn tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.

1. Rekisterinpitäjä

Tiliarja Oy
Keskuskatu 17-19
76100 Pieksämäki
puh. +358 10 666 6433

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

controller Virpi Manninen
Keskuskatu 17-19
76100 Pieksämäki
puh. +358 50 370 8902

3. Tietojen kerääminen

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

Käyttäjän suostumuksella kerättävät tiedot

3.1. Verkkopalvelustamme keräämämme tiedot

Tallennamme rekisteriimme tiedot, jotka on toimitettu yhteydenottolomakkeella tiliarja.fi sivuston kautta tai sähköpostilla.

4. Yhteisöliitännäiset

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin, kuten Netvisor, Finago, Facebook, LinkedIn ja Google. Niiden kautta tuleva sisältö latautuu kolmannen osapuolen palvelimilta. Palveluntarjoajat voivat kerätä tietoja kävijän vierailusta kulloinkin voimassaolevien ehtojensa mukaisesti. Tästä voit tutustua palveluntarjoajien tietosuojakäytänteisiin:

Visma/Netvisor

Finago/Procountor

Facebook

Google

5. Rekisteriselosteet

Noudatamme hyvää henkilötietojen käsittelytapaa ja henkilötietolakia. Verkkopalveluissamme voidaan käyttää seuraavia henkilörekistereitä:

Markkinointirekisterin rekisteriseloste

Rekrytointirekisterin rekisteriseloste

Asiakasrekisterin rekisteriseloste

6. Rekisterien käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen sekä palveluidemme myymistä ja markkinointia varten. Edellä mainittuun sisältyy myös tapahtumien ja tilaisuuksien markkinointi.

7. Käyttäjän oikeudet

Käyttäjällä on oikeus tietää ja tarkastaa häntä koskevat tiedot sekä vaatia viivytyksettä virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Käyttäjällä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä koskevia tietoja esim. markkinointiin tai mielipidetutkimusta varten. Tarkastus- ja oikaisupyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna tässä tietosuojaselosteessa määritetylle rekiseriasioita hoitavalle henkilölle.

8. Muutokset tietosuojaselosteeseen

Päivitämme tietosuojaselosteemme muutokset viipymättä verkkopalveluumme

Laadittu 21.3.2018